Het wordt ook weer ‘s tijd om aan de spannende activiteiten omtrent de Medemblikker waterweken te denken. Van 9 tot en met 11 augustus barst het spetterende spektakel opnieuw los aan de Medemblikker veste. Wie durft het aan om de titelverdedigers ‘Pings pirates’ en ‘The bootcamp company’ hun trofee te ontnemen?

 

Ook dit jaar worden de wedstrijd, de boten en wedstrijdleiding deskundig verzorgd door ‘Dragon Events’ onder leiding van Ronald Pel. Er zullen boten beschikbaar zijn voor grote teams (16 roeiers en een trommelaar) en kleine teams (8 roeiers en een trommelaar). Het inschrijfgeld bedraagt voor een groot team € 150 en voor een klein team € 100.

 

Behalve de grote en de kleine peddel als wisseltrofee, wordt er ook weer gekeken naar de uitstraling van de teams. Hoe gekker of mooier, hoe beter. Het moet toch mogelijk zijn om die koksmutsen van de kookclub hun felbegeerde SPAR spiegeltrofee te ontnemen? Bedenk nog iets fraaiers om jezelf van een prijs te verzekeren.

 

Je kunt je met je team inschrijven tót 30 juni 2012. Inschrijving via deze site. Klik op Westfriese waterweek  in het menu.