ZOMERMARKTEN MEDEMBLIK – 14 en 21 juli en 4 augustus

De Zomermarkten bestaan dit jaar uit een 3- tal marktdagen die plaatsvinden in het historisch centrum van Medemblik. Braderieën met een grote diversiteit aan productgroepen. Iedere braderie bevat een themaplein.

Zaterdag 14 juli: Nostalgie 
Tijdens deze gevarieerde braderie in nostalgische sfeer wordt u meegevoerd naar het verleden. De ambachten, brocante woonaccessoires, houten speelgoed en diverse musea zorgen hiervoor. Ook is er een bijzondere optocht met Oudhollandse kinderwagens.

Zaterdag 21 juli: Muziek- alom
Onontdekt talent wordt ’s morgens een podium geboden. In de middag is het de beurt aan een artiest met een gevestigde naam. Rond dit podium wordt in het Bagijnhof een gezellige braderie georganiseerd. In het Van Houweningenpark tonen kunstenaars uit de omgeving hun schilderijen, keramiek, houtsnijwerk en andere werken.

Op zaterdag 4 augustus: Middeleeuwen
Tijdens deze gezellige braderie met middeleeuws themaplein wordt u meegevoerd naar de tijd van toen. Grote Pier, de ambachten en het middeleeuws maal maken dat u zich waant in de tijd van ridders en jonkvrouwen!

Alle markten  10.00 – 17.00 uur.
Kosten voor een kraam bedragen voor bedrijven € 47,50 incl btw
Voor particulieren € 39,50 incl btw
Voor een grondplaats € 10,- per meter incl btw

Graag tot ziens tijdens de Zomermarkten in Medemblik!

De communicatie en coördinatie van de Zomermarkten is uitbesteed aan Promoject. Voor meer informatie of het huren van een kraam, kunt u contact opnemen met Corona Rentenaar, telefoon: 06-26354975.