OLDTIMERDAG – 28 juli 2019 

Let op: u kunt zich niet meer aanmelden voor deze dag!!

Zondag 28 juli 2019 is het weer Oldtimerdag in het historische centrum van Medemblik. Vanaf 9.30 uur arriveren de eerste deelnemers. Vanaf 10.30 uur begint de opstelling voor de Oldtimers, de deelnemers aan de traditionele rondrit.

De aankomst van de rondrit is een ware happening. Na een gevarieerde route van circa 35 km komt de bonte verzameling automobielen rond 12.00 uur weer aan op de Nieuwstraat. Als toeschouwer is het een lust voor het oog hoe dit concours d’elegance langs rolt. Aansluitend is de show. Publiek kan zich vergapen aan het schone blik, een praatje maken met de trotse eigenaar of inspiratie opdoen voor zijn eigen auto uit vervlogen tijden.

Gouwe ouwe
Er is dit jaar ook weer plaats voor gemotoriseerde historische tweewielers. Hoorde u vroeger bij de Puch’s? Of was het een al dan niet opgevoerde Kreidler, Zündapp of Yamaha? Het is een en al nostalgie in Medemblik.

Gratis show
Als bezoeker bent u van harte welkom op deze Oldtimerdag. Niet het grootste evenement op dit gebied, maar wel één van de sfeervolste met vele gezellige terrassen en muziek. De toegang is geheel gratis.

Route
U kunt hier de route downloaden die de oldtimers zullen rijden.

Inschrijven voor de Oldtimerdag 2019 is niet meer mogelijk!