BLIK OP NOSTALGIE
Medemblik – Zondag 26 juli aanstaande wordt het weer ‘klassiek’ genieten tijdens de 21e Oldtimerdag. Net als voorgaande jaren worden er in het centrum van Medemblik vele oldtimers verwacht. De sfeer wordt verhoogd met live muziek op diverse terrassen en ook de deuren van de winkels zijn deze dag open. Kortom veel gezellige bedrijvigheid voor de liefhebbers.

Ook dit jaar is er een gevarieerde rondrit  van circa 35 km. Als toeschouwer is het een lust voor het oog, hoe dit concours d’elegance langs rolt. Het vertrek is rond 10.45 uur van de Nieuwstraat. U vindt vast wel een plekje langs de route, de deelnemers vinden uw belangstelling in elk geval geweldig. De route kunt u raadplegen via de site van de STEM; stemmedemblik.nl/oldtimerdag.

De aankomst van de klassiekers na de rondrit is een ware happening. De bonte verzameling bijzondere automobielen arriveert rond 12.00 uur op de Nieuwstraat. Vervolgens zullen alle auto’s hun plek opzoeken en kan het publiek genieten van de auto’s, een praatje maken met de trotse eigenaar, of inspiratie opdoen om zelf maar weer verder te gaan met het opknappen van zijn eigen auto uit vervlogen tijden.

Rond 13.30 uur voegen de historische tweewielers zich bij de automobielen. Hiervoor is een aparte opstelruimte gereserveerd. De dag duurt tot 17.00 uur. De organisatie van de Oldtimerdag verwelkomt u graag