ZOMERMARKTEN MEDEMBLIK, 1, 8, 15, 22 juli, 5 en 12 augustus 2017

van 10.00 tot 17.00 uur

Zomermarkten; 6 marktdagen in het historisch centrum van Medemblik. In tegenstelling tot vorig jaar, zijn het braderieën met een grote diversiteit aan productgroepen. Daarnaast heeft iedere braderie een themaplein.
Zaterdag 1 juli: Kunst & Open podium Zomermarkt
Onontdekt talent wordt een podium geboden. Rondom de optredens is een gezellige braderie in het Bagijnhof. Op het Van Houweningenpark tonen kunstenaars uit de omgeving hun schilderijen, keramiek, foto’s en zelf ontworpen sieraden.
Zaterdag 8 juli: Bengels & Banjers Zomermarkt
Een braderie in het Bagijnhof, met een verscheidenheid aan kraampjes en koopwaar. Op het themaplein vindt u baby en kind gerelateerde artikelen, workshops en informatiestands. Maak een ritje op de pony’s of luister met open mond naar het verhaal van Jan Klaassen en geniet!
Zaterdag 15 juli: Grote Pier & Middeleeuwen Zomermarkt
Tijdens deze gezellige braderie met middeleeuwsplein wordt u meegevoerd naar de tijd van ‘toen’. Grote Pier, de ambachten en het middeleeuws maal zorgen voor een heerlijke middeleeuwse sfeer.
Zaterdag 22 juli: Eten & Genieten Zomermarkt
Een gezellige braderie met culinairplein waar u kunt genieten van een grote verscheidenheid aan koopwaar en culinaire standjes. Maak kennis met de producten uit de streek en slenter langs de kraampjes in het Van Houweningenpark en Bagijnhof.
Zaterdag 5 augustus: Nostalgie & Middeleeuwen Zomermarkt
Genieten van oude ambachten, een middeleeuws maal, brocante woonaccessoires en nog veel meer!
Op zaterdag 12 augustus: Water & Ontspanning Zomermarkt
Op deze zaterdag maakt u in het Bagijnhof kennis met de veelzijdigheid van water en kunt u genieten van de verscheidenheid aan koopwaar die deze braderie u biedt.

 

De communicatie en coördinatie omtrent de Zomermarkten heeft het STEMbestuur uitbesteed aan Promoject.
Voor meer informatie over de Zomermarkten of het huren van een kraam, kunt u contact opnemen met Corona Rentenaar, telefoon: 06-26354975.

DOWNLOAD :

Inschrijfformulier Zomermarkten

Download Voorwaarden huur marktkraam Zomermarkten 2017