ZOMERMARKTEN MEDEMBLIK, 1, 8, 15, 22 juli, 5 en 12 augustus 2017

Zomermarkten; zes drukbezochte marktdagen in het historisch centrum van Medemblik. Braderieën met een grote diversiteit aan productgroepen. Iedere braderie had een themaplein.

 Zaterdag 1 juli: Kunst & Open podium Zomermarkt
Onontdekt talent werd een podium geboden. Rondom de optredens was er een gezellige braderie in het Bagijnhof. Op het Van Houweningenpark toonden kunstenaars uit de omgeving hun schilderijen, keramiek, foto’s en zelf ontworpen sieraden.
Zaterdag 8 juli: Bengels & Banjers Zomermarkt
Op het Bagijnhof was een verscheidenheid aan kraampjes en koopwaar te vinden. Het themaplein bestond uit baby en kind gerelateerde artikelen, workshops en informatiestands. Kids vermaakten zich; een ritje op de pony’s en genoten van het verhaal van Jan Klaassen.
Zaterdag 15 juli: Grote Pier & Middeleeuwen Zomermarkt
Tijdens deze gezellige braderie met middeleeuwsplein werd het publiek meegevoerd naar de tijd van ‘toen’. Grote Pier, de ambachten en het middeleeuws maal zorgden voor een heerlijke middeleeuwse sfeer.
Zaterdag 22 juli: Eten & Genieten Zomermarkt
Een gezellige braderie met culinairplein waar men genoot van een grote verscheidenheid aan koopwaar en culinaire standjes en producten uit de streek.
Zaterdag 5 augustus: Nostalgie & Middeleeuwen Zomermarkt
Oude ambachten pronkten en je kon genieten van een middeleeuws maal. Brocante woonaccessoires maakten het plaatje compleet.
Op zaterdag 12 augustus: Water & Ontspanning Zomermarkt
De veelzijdigheid van water… het was een spetterende zomermarkt.

De communicatie en coördinatie omtrent de Zomermarkten heeft het STEMbestuur uitbesteed aan Promoject.

Voor meer informatie over de Zomermarkten of het huren van een kraam, kunt u contact opnemen met Corona Rentenaar, telefoon: 06-26354975.